Design & Technical Creative Concept
OVER ONS
Vergeet niet waar we voor werken.
DTCC ( Design Technical Creative Concept ) ontwikkelt professionele websites en biedt hosting op beveiligde servers. Er wordt dagelijks een back-up van de gegevens gemaakt om elk verlies van gegevens te voorkomen. Naast professionele webwinkels voor mensen met minimale computerkennis, bieden wij ook eenvoudig te beheren webwinkels voor mensen die nieuw zijn op het gebied van webdesign en geen tijd hebben om zich met techniek bezig te houden. DTCC, een bedrijf op mensenmaat dat bezorgd is over de kwaliteit van de diensten die het aan zijn klanten aanbiedt! 
 ONZE NIEUWEN PRODUCTEN:

MY-LOCAL-MARKET
Maché van plaatselijke handelaren waardoor zij zich beter kunnen profileren en een onlineshop hebben waarmee zij nieuwe klanten kunnen aantrekken.

TURBO COLLECT
Met Turbo Collect vermindert u uw wachtrijen en uw orderbezorgproces. De handelaar ontvangt een sms zodra een nieuwe bestelling binnenkomt en de klant ontvangt ook een sms wanneer zijn bestelling klaar is.

VIRTUAL SHOPPING CENTER
Dankzij ons virtueel winkelen hebben handelaars de mogelijkheid om hun winkel te promoten en nieuwe klanten aan te trekken. De klanten hebben de mogelijkheid om op één plaats hun inkopen te doen en hun bestellingen te laten leveren.  
 


Actualités
NIEUW
Om lokale handelaars beter in staat te stellen zich te onderscheiden en hun verkoop te verhogen, hebben wij een lokaal e-commerce verkoopplatform ontwikkeld. U bent een handelaar en u wenst toe te treden tot ons platform? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
NIEUW
U bent handelaar en zou de wachttijd van uw klanten om bediend te worden zo kort mogelijk willen houden?

Dankzij Turbo Collect wordt u per sms op de hoogte gebracht van de aankomst van een nieuwe bestelling.

Wanneer de bestelling bijna klaar is, zal het systeem de klant automatisch verwittigen dat zijn bestelling bijna klaar is.

Pas dan moet hij of zij naar uw winkel om de bestelling op te halen.

Wat de betaling betreft, geen zorgen want die wordt automatisch gevalideerd wanneer de bestelling online wordt geplaatst.  
 

  NOUVEAU VITUAL SHOPPING CENTER
Heeft u er altijd al van gedroomd om uw winkel zichtbaar te hebben in een groot winkelcentrum? Dankzij ons virtuele winkelcentrum kan uw droom werkelijkheid worden.
Contact
Wil je meer weten? U kunt contact met ons opnemen via dit formulier.
          CONTACTFORMULIER 

ONS ADRES :

GSM : +32 486 92 07 45

Geilinkstraat 9
1670 Pepingen